Duiken

Duikschool Divection

Divection is een gezellige PADI Duikschool #22853 in Amsterdam. Je kunt er duikcursussen volgen van PADI Open Water Diver (leren duiken) tot droogpakduiker en van onderwaterfotograaf tot instructeur.

Maar ook voor fundives, duikmateriaal, verhuur, reparatie en duiktrips kun je bij ons terrecht. Zwembad duiken wekelijks op Maandagavond in het Zuiderbad en donderdagavond in het RMDC. Buiten duiken meestal in het glasheldere water van de Vinkeveense plassen.

Duikcentrum, PADI, Open Water Diver, opfrisduik Scuba Review, Rescue Diver, Divemaster, Marine Biology.

Meer informatie? Kijk op www.divection.nl/SVU 

Studenten Duikvereniging Amsterdam (SDVA)
Studenten Duik Vereniging Amsterdam is een duikvereniging voor Amsterdamse studenten van de UvA, de VU, de HvA en alles wat daartussen zit. SDVA organiseert cursussen, leuke duiken, goede conditietrainingen en andere gezellige activiteiten. De activiteitencommissie organiseert bijvoorbeeld activiteiten als een bezoek aan de recompressiekamer van het AMC, een duik in het diepste zwembad ter wereld in Brussel of een boottochtje door de grachten.
 
 Jaarlidmaatschap kost 80 euro, je eerste duikbrevet kan je bij ons halen voor 379 euro (incl. een jaarlidmaatschap). Duikmateriaal kunnen wij speciaal voor studenten tegen gereduceerd huren bij Divection. Je bent altijd welkom om op een maandag een keer gratis mee te trainen. Heb je interesse? Mail dan even naar info@sdva.nl