Welke onvergetelijke ervaring ga jij straks beleven bij Universitair Sportcentrum VU?

Sebastiaan Sardo, 19 jaar:
"Vorig jaar ben ik Natuurwetenschappen gaan studeren aan de Vrije Universiteit en ik verhuisde naar Uilenstede. Het sportcentrum zit echt heel vlakbij, dus vandaar dat ik daar ben gaan fitnessen en volleyballen. Mijn ultieme doel is het verbeteren van mijn conditie en op een hoger niveau komen met volleybal. Mijn onvergetelijke ervaring zijn de vingerafdruk scanners bij de ingang!"


Marlous van Klink, 19 jaar:
"Toen ik in Amsterdam ging wonen om Geneeskunde te studeren aan de VU zocht ik een nieuwe club om te gaan volleyballen. Via een folder gekregen op IDEEweek kwam ik erachter dat er volleybal in het sportcentrum werd aangeboden. Daarnaast kan ik er bij Sportcentrum VU ook nog fitnessen. Ik wil gewoon lekker kunnen sporten in mijn vrije tijd en dat kan bij SVU.  
Er wordt van alles aangeboden aan sporten en er is voor iedereen wel iets wat die leuk vindt om te doen."
       
Over ons
Universitair Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang. Momenteel bieden wij meer dan 35 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Ons sportcentrum is onlangs gegroeid naar 6.200m2. Maar ondanks die groei vinden we het belangrijk dat het echte clubgevoel blijft bestaan, een ultramodern en multifunctioneel maar tegelijkertijd sociaal en gezellig sportcentrum waar nieuwe kampioenen geboren worden en onvergetelijke ervaringen worden gerealiseerd.   

Het sportcentrum vind je op Uilenstede en op de VU Campus. Ga naar Locaties en Openingstijden

Probeer een dag gratis uit!
Kom een dag meedoen met al onze groepslessen en/of fitness. Om gebruik te maken van een gratis dagpas kan je gewoon binnenlopen met je sportspullen, even melden bij de balie en...veel plezier!
(max. 1 p.p.)

Inschrijven
Je kan een keuze maken tussen een all-in abonnement of (voor sommige sporten) een los abonnement. Alle tarieven voor het sporten vind je hier
Een abonnement afsluiten kan bij de balie van een van onze locaties (Uilenstede of VU Campus). Daarnaast is het ook mogelijk om online in te schrijven.
Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (als je al lid bent of bent geweest van Sportcentrum VU, gebruik dan dat e-mailadres en vraag je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten') of in te schrijven kan je onder het kopje 'Abonnementen' onder 'Aanbod' de verschillende abonnementen vinden.
Bij ons zijn er geen kleine lettertjes: het abonnement loopt af en wordt daarna niet automatisch verlengd.


Als je vragen hebt of graag eens binnen wilt kijken, kom dan gerust eens langs op een van onze twee locaties.

ervaring