Tarieven en inschrijven

Iedereen kan lid worden bij Sportcentrum VU, maar door de aard van de organisatie gelden oplopende tarieven voor de onderstaande leden:

Neem iemand mee en ontvang zelf een maand gratis!
Als je een nieuwe klant aanlevert die een jaarabonnement aanschaft van Sportcentrum VU, krijg je zelf een maand extra gratis.
Bijvoorbeeld: Koopt de nieuwe klant een all-in membership, dan ontvang jij een maandabonnement all-in gratis. Koopt de nieuwe klant een daluren abonnement, dan ontvang je een maandabonnement daluren gratis.
Een nieuwe klant is iemand die nooit eerder bij ons ingeschreven heeft gestaan.
Deze actie is niet geldig als de nieuwe klant in termijnen wil betalen. Kom samen naar de balie om gebruik te kunnen maken van deze actie. Deze actie is geldig tot 1 januari 2018.

Inschrijven bij de balie
Inschrijven is mogelijk aan de balie bij één van onze twee locaties . Legitimatie is voor iedereen verplicht. Zit je in categorie 1 of 2, neem dan altijd een bewijs van inschrijving of personeelspas mee. VU medewerkers die willen deelnemen aan VU Fit at Work dienen een loonstrookje of arbeidscontract VU mee te nemen indien zij niet beschikken over een personeelspas.
Let op: aan de bedragen genoemd op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bij mogelijke afwijkingen gelden de bedragen die genoemd worden bij de receptie of online inschrijving.

Inschrijven online
Het is ook mogelijk om online in te schrijven of je abonnement te verlengen. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl . Na in te loggen (als je al lid bent of bent geweest van Sportcentrum VU, gebruik dan dat e-mailadres en vraag je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten') of in te schrijven kan je onder het kopje 'Abonnementen' de diverse abonnementen vinden. Als het je eerste inschrijving bij Sportcentrum VU is, zal je bij de eerste keer sporten nog even je legitimatie moeten laten zien, je bewijs van inschrijving (studenten) of personeelspas (VU medewerkers) en je vinger laten inscannen zodat je door onze toegangspoortjes kan.

Gratis dagpas
Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Weekvouchers (alleen voor nieuwe leden)
De vouchers gaven recht op een week gratis sporten met een gratis handdoek en bidon. Deze vouchers zijn niet meer geldig.