Zaalvoetbal competitie

Elk jaar in september start de grootste zaalvoetbalcompetitie van Amsterdam en omstreken. Wederom is de competitie grootser dan ooit, met wedstrijden van 2x20 minuten. Op donderdagavond wordt de competitie zelfs gespeeld in de officiële zaalvoetbaltijd van 2x25 minuten! Met de tweede sporthal erbij sinds september 2016 is de SVU Zaalvoetbalcompetitie één van de grootste competities (op één locatie na) van het land in een compleet gerenoveerd sportcentrum. Er is plaats voor meer dan 150 teams die in poules van 6 of 7 strijden om het kampioenschap. In alle klassen worden officiële bekers ter beschikking gesteld en er is zelfs een prestigieuze hoofdklasse. En natuurlijk een aparte klasse voor de veteranen (vaste vrijdagavond). Daarnaast is er een aparte dames competitie met plek voor 18 damesteams en is er een gemengde competitie speciaal voor teams bestaande uit dames en heren. Voor ieder wat wils dus! Word jij straks met jouw team kampioen? Schrijf je snel in.

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond in de twee sporthallen op Uilenstede. Een volledig seizoen bestaat uit twee competitiehelften. Na iedere helft zullen de nummers 1 en 2 promoveren en de 2 laagste degraderen. Voor beide helften dient apart te worden ingeschreven. Meer informatie over zaalvoetbal? Stuur even een mail naar s.a.l.schippers@vu.nl.

Faculteits- en studieverenigingen competitie
In februari 2018 start een nieuwe poule binnen de SVU zaalvoetbalcompetitie, namelijk een poule speciaal voor faculteits- en studieverenigingen. In deze aparte poule kun je je als team namens jouw faculteits- of studievereniging inschrijven. Inschrijven kan zowel met heren- als damesteams, de competitie is echter gemengd. Om een aparte damespoule te maken zijn er minimaal zes damesteams nodig. Alle ingeschreven teams spelen minimaal 10 wedstrijden. Speelavonden zijn op woensdag en vrijdag. In de poule is ruimte voor maximaal 12 teams, schrijf je dus snel in! Vol = vol!

Spelregels
In de verschillende competities wordt gespeeld volgens de officiële Futsal spelregels.

Kosten
De kosten voor deelname aan de SVU competitie bestaat uit een gezamenlijke teambijdrage plus een individuele bijdrage. Het team moet uit minimaal 8 spelers bestaan. Invallers kunnen met aanschaf van een dagkaart meedoen of de individuele bijdrage betalen. Inschrijving voor de competities is voor iedereen toegankelijk.

TeambijdrageIndividuele bijdrage normaalIndividuele bijdrage student
reguliere competitie heren200,-27,5022,50
reguliere competitie dames200,-27,5022,50
faculteits- en studieverenigingen competitie100,-n.v.t.22,50
gemengde klasse200,-27,5022,50
2x25min donderdagavond competitie300,-27,5022,50
veteranen competitie300,-27,5022,50


Informatie en inschrijven

Heb je vragen over de SVU Zaalvoetbalcompetitie? Mail dan naar Sunny, s.a.l.schippers@vu.nl.
Zorg dat je op tijd bent, de inschrijving zit altijd snel vol.
De start van de tweede helft van de competitie is op 9 februari 2018.
Inschrijven tot en met 21 januari 2018.

Programma en standen Uilenstede competitie

Voor het programma en alle actuele standen in de zaalvoetbalcompetitie klik je hier.