Vrij spelen tennis bij Sportcentrum VU

Sportcentrum VU biedt in het buitenseizoen van 1 april - 1 oktober haar tennisprogramma aan op Tennispark Buitenveldert. Dit is één van de gezelligste tennisparken van Amsterdam e.o. op loopafstand van de Vrije Universiteit. Sportcentrum VU heeft baan 3 (gravel) op het park de hele week geheel tot haar beschikking voor lessen/trainingen en vrijspelen. 

Het banenrooster van deze baan vind je hier. Dit is een schematisch overzicht van de vaste les-/trainingsactiviteiten op de baan. Ga voor meer informatie over deze lessen/trainingen naar deze pagina. Buiten deze lestijden om is het via Sportcentrum VU ook goed mogelijk het hele buitenseizoen vrij te spelen op tennispark Buitenveldert. 

Hiervoor dien je een SVU-vrijspeelkaart aan te schaffen. Dit kan uitsluitend op één van onze locaties aan de balie.


Tarieven per persoon

 

CategorieTarief
Studenten66,-
VU / VUmc / Alumni88,-
Overig110,-

Vanaf 1 juli 2018 gelden de volgende tarieven:

 

CategorieTarief
Studenten33,-
VU / VUmc / Alumni44,-
Overig55,-

 

Spelregels vrijspelen.
Je bent alleen speelgerechtigd wanneer je een SVU-vrijspeelkaart hebt aangeschaft! Je mag nooit de baan op gaan zonder te reserveren!!

Je kan een baan reserveren voor een uur. Dat kan vanaf maximaal 48 uur van te voren te reserveren:

 1. via mijn.sportcentrumvu.nl

2. persoonlijk (of telefonisch) aan de balie van locatie Uilenstede (020-5985090) met vermelding van alle namen die gelden voor dat reserveringsuur. De baliemedewerker zoekt in de ledenadministratie op of de spelers werkelijk over een SVU-vrijspeelkaart beschikken. 

Het is mogelijk om na een uur door te spelen mits de baan niet is gereserveerd door andere spelers. Houd je aan de regels van het park. Draag tennisschoenen met tennisprofiel en passende kleding. Sleep na gebruik je baan met de op de banen aanwezige “sleepnetten”.

Spelers waarvan geconstateerd wordt dat ze niet aan bovenstaande regels hebben voldaan, worden verder uitgesloten van speelrecht zonder teruggave van lidmaatschapsgeld.
Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit! Veel plezier op de tennisbaan!