Spinning

Spinning is een training op hypermoderne, elegante fietsen. Het is een conditie-training van de zuiverste soort: geen toeters en bellen, geen digitale aansturing, geen choreografie. Er is geen ontkomen aan: je doet het helemaal zelf d.w.z. je benen, je hart, je eigen conditie. Je hoeft geen goede conditie te hebben om aan spinning mee te kunnen doen. Integendeel, spinning kun je helemaal op je eigen niveau doen. Met de weerstandsknop bepaal je de zwaarte van je eigen training. Spinning is een individuele training in groepsverband op spetterende muziek.

Gratis dagpas 
Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Online les reserveren
Het is aan te raden om online te reserveren voor spinning, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. Online reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten') kan je onder het kopje 'Reserveren' de lessen vinden waarvoor gereserveerd kan worden. Nogmaals: reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

Periodehele jaar door, kijk in het Lesrooster
LocatieUilenstede
Abonnementstypeall-in membership
TarievenGa naar Tarieven