Spin & shape

Spin & Shape is een pittige en gevarieerde training voor iedereen. Spinning, bodypump, buikspiersessie en dynamische blokjes met gewichtjes en circuittraining worden gecombineerd tot een energieke, afwisselende les. Weinig springen, geen choreografie, wel lekker op goede muziek met elkaar sporten. Veel studenten zijn inmiddels verslaafd geraakt aan deze unieke training.

Gratis dagpas 
Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Online les reserveren
Het is aan te raden om online te reserveren voor spin & shape, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. Online reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten') kan je onder het kopje 'Reserveren' de lessen vinden waarvoor gereserveerd kan worden. Nogmaals: reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

Periodehele jaar door, kijk in het Lesrooster
LocatieUilenstede
Abonnementstypeall-in membership
TarievenGa naar Tarieven