Paaldansen

Wees gewaarschuwd, want paaldansen is erg verslavend!
Paaldansen is een vorm van fitness, zonder zware gewichten of saaie loopbanden. Je kunt het thuis doen, in een sportschool, een dansschool of zelfs buiten. Er zijn veel verschillende vormen, zoals het uitdrukken van een lied tijdens het paaldansen, polefitness (hardcore technieken), pole-art (gebruik paaldansen als een vorm van kunst) en floorwork (sensuele bewegingen op de vloer en rond de paal). Paaldansen is zeer intensief en kan worden gezien als een sport. Het is misschien zelfs uitgegroeid to een Olympische sport!

Paaldansen is een full body workout; elke spier in je lichaam wordt getraind, met name je core, armen en benen. Wie niet sterk is, zal sterk worden! Ook de soepelheid, coördinatie en balans zullen verbeteren en natuurlijk het uithoudingsvermogen niet te vergeten. Dit zijn slechts de fysieke voordelen; er zijn ook vele psychologische voordelen te noemen.

Veel paaldansers, ongeacht leeftijd of lichaamsvorm, zeggen dat ze in de beste vorm van hun leven zijn en zich nog nooit zo goed hebben gevoeld. Ongeacht je niveau, er is altijd een uitdaging en altijd een overwinning. Dat maakt paaldansen zo inspirerend en machtig.

Gratis dagpas 
Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Online les reserveren
Het is aan te raden om online te reserveren voor paaldansen, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. Online reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten') kan je onder het kopje 'Reserveren' de lessen vinden waarvoor gereserveerd kan worden. Nogmaals: reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

Periodeseptember t/m juni, kijk in het Lesrooster
LocatieUilenstede
Abonnementstypeall-in membership
TarievenGa naar Tarieven