Looptraining

Het voorjaar komt eraan, tijd om weer lekker buiten te gaan sporten. Dat kan met de gezellige en sportieve Sportcentrum VU hardloopgroep. Deze groep wordt al jaren door veel studenten, medewerkers en anderen met veel plezier bezocht.
 
De trainingen worden gegeven in het Amsterdamse bos, op loopafstand van het sportcentrum. Een ideale omgeving om door middel van hardlopen je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn. 
 
De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te hardlopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen. We trainen vanaf begin september elke dinsdagavond. Om 18.15 verzamelen we op locatie Uilenstede van Sportcentrum VU, om 18.30 in het Amsterdamse bos. Kom de eerste keer gerust naar het sportcentrum en neem eventueel een fiets mee voor het stukje tot het bos.

Gratis dagpas 
Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Koop dit abonnement aan de balie bij een onze twee locaties of online (cursus Dam tot damloop ticket+training). Hiervoor gaat u naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (als je al lid bent of bent geweest van Sportcentrum VU, gebruik dan dat e-mailadres en vraag je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten') of in te schrijven kan je onder het kopje 'Aanbod' de diverse abonnementen vinden. Als het uw eerste inschrijving bij Sportcentrum VU is, zult u bij de eerste keer sporten uw legitimatie moeten laten zien bij de balie.

Periode dinsdagtraining10 april - eind juni; iedere dinsdag 18:15/30 - 19.30 uur.
18:15 uur vertrek Sportcentrum VU, 18:30 uur stretchplaats Amsterdamse Bos.
Locatievertrek Uilenstede of stretchplek in het bos
Abonnementstypeall-in membership / los abonnement
TarievenGa naar Tarieven