Volleybal

 

Volleybal wordt georganiseerd door studenten volleybalvereniging SVU Volleybal. Je kunt kiezen voor recreatief volleybal of je kunt je aansluiten bij een competitieteam. Bij SVU Volleybal is het mogelijk om op allerlei niveaus competitie te spelen.

Competitie Volleybal
Bij SVU Volleybal kan je je melden als je in een competitieteam wilt spelen. Zij hebben heren- en damesteams van 6e klasse t/m promotieklasse (dames) / Derde Divisie (heren). Aanmelden voor een competitieteam doe je door een mailtje te sturen naar tc@svuvolleybal.nl.
De Technische Commissie zal je dan uitnodigen om een keer mee te komen trainen. SVU Volleybal is ook zeer actief met allerlei toernooien, feesten en weekenden. Er wordt gespeeld op maandag en dinsdagavond, wedstrijden op donderdagavond. Meer info: www.svuvolleybal.nl.

Recreatief Volleybal
Je kan ook alleen volleybal trainingen volgen. Hiervoor kan je een apart volleybaltraining abonnement kopen, maar je kan ook meedoen met een all-in abonnement. Bij deze trainingen leer je de verschillende volleybaltechnieken, maar kan je ook gewoon lekker een potje ballen.

Gratis dagpas 
De recreatieve training uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Periodeseptember t/m juni
LocatieUilenstede
Abonnementstypeall-in membership
Tarievenga naar Tarieven