Locatie Uilenstede


Locatie Uilenstede is de hoofdlocatie van Sportcentrum VU en is te vinden op de campus Uilenstede in Amstelveen. Het is een onlangs vernieuwd complex van twee sporthallen, 3 studio's voor de groepslessen, 2 verdiepingen fitnessruimte, een vechtsportzone, een Health & Performance store en The Hangout (sportcafé). Sportcentrum VU biedt sport aan iedereen. Natuurlijk zijn er vanwege de binding met de Vrije Universiteit veel studenten, maar ook medewerkers van VUmc, buurtbewoners van Amstelveen en Buitenveldert, alumni, werknemers van omringende bedrijven zijn van harte welkom.

Sportaanbod
Bekijk het Lesrooster van locatie Uilenstede voor een indruk van de sporten die op deze locatie gegeven worden.

Bereikbaarheid
Op en rondom Uilenstede kan je gratis parkeren. Ook is het goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wifi
In Sportcentrum VU is Wifi van de Vrije Universiteit aanwezig. Dat betekent dat als je een Campusnet account hebt, je gebruik kan maken van de Wifi.

The Hangout
Het sportcafé van Sportcentrum VU heet The Hangout. Hier kan je terecht voor een drankje en een snack. 
Er is een open wifi, dus je kan er ook rustig werken of studeren. Iedere tweede dinsdag van de maand wordt een pubquiz gehouden. Kijk voor de data van de pubquiz op de Facebook-pagina van Sportcentrum VU.

Pick up point
Printenbind.nl logo

Locatie Uilenstede fungeert voor www.printenbind.nl als pickup point. Dit betekent het volgende: is je printbestelling voor 13.00 uur online geplaatst dan ligt je scriptie/reader/poster/flyer/printwerk dezelfde dag al vanaf 17.00 uur klaar bij de receptie van jouw favoriete sportcentrum. Printenbind.nl print niet alleen in hoge kwaliteit, maar ook snel en goedkoop. Met Sportcentrum VU als nieuwe "pick-up" locatie kunnen we je scriptie dus binnen vier uur leveren!
 
Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Middelbare scholieren (16-18 jaar) kunnen bij ons terecht op locatie Uilenstede met een Sport & Cultuurkaart.
Zij betalen €15 per maand voor onbeperkt sport en cultuur. De Sport & Cultuurkaart is een initiatief van het Sportbedrijf Amstelveen en is bedoeld om kinderen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met een breed aanbod aan activiteiten. Kijk op de website: www.sportencultuurkaartamstelveen.nl