Locatie Uilenstede


Locatie Uilenstede is de hoofdlocatie van Sportcentrum VU en is te vinden op de campus Uilenstede in Amstelveen. Het is een onlangs vernieuwd complex van twee sporthallen, 3 studio's voor de groepslessen, 2 verdiepingen fitnessruimte, een vechtsportzone, een Health & Performance store en The Hangout (sportcafé). Sportcentrum VU biedt sport aan iedereen. Natuurlijk zijn er vanwege de binding met de Vrije Universiteit veel studenten, maar ook medewerkers van VUmc, buurtbewoners van Amstelveen en Buitenveldert, alumni, werknemers van omringende bedrijven zijn van harte welkom.

Tentamens op Sportcentrum VU in week 51

In week 51 (18-23 december) zullen op het sportcentrum tentamens voor VU studenten worden afgenomen. Hierdoor zullen er een aantal tijdelijke aanpassingen in de programmering en faciliteiten zijn:

  • Overdag zijn er geen sportlessen. De eerste sportlessen zullen om 18:30 uur starten. De fitnessruimte is gewoon de hele dag geopend.
  • Overdag zijn alle kleedkamers gesloten. Studio 2 en 3 zullen gedurende deze uren als omkleedruimtes dienen. Let op: men kan overdag dus niet douchen!
  • Sporthal 1 en Sporthal 2 zijn de hele dag (dus ook de avond) niet toegankelijk.
  • In het gehele gebouw geldt dat het rustig moet zijn, en in de gangen moet men stil zijn i.v.m. geluidsoverdracht naar de tentamenruimtes.

Alvast excuses voor de komende overlast, en bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Aangepaste openingstijden sportlocatie Uilenstede rondom de feestdagen

Van maandag 18 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 geldt een aangepast groepslessenrooster. Dit rooster bekijk je hier.

Aangepaste openingstijden rondom feestdagen:

Zondag 24 december 201710.00 - 15.00 uur
Maandag 25 december 20171e KerstdagGesloten
Dinsdag 26 december 20172e KerstdagGesloten
Woensdag 27 december 20178.00 - 22.00 uur
Donderdag 28 december 20178.00 - 22.00 uur
Vrijdag 29 december 20178.00 - 22.00 uur
Zaterdag 30 december 201710.00 - 18.00 uur
Zondag 31 december 2017Oudjaarsdag10.00 - 15.00 uur
Maandag 1 januari 2017NieuwjaarsdagGesloten

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 weer normale openstelling.

 

Sportaanbod
Bekijk het Lesrooster van locatie Uilenstede voor een indruk van de sporten die op deze locatie gegeven worden.

Bereikbaarheid
Op en rondom Uilenstede kan je gratis parkeren. Ook is het goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wifi
In Sportcentrum VU is Wifi van de Vrije Universiteit aanwezig. Dat betekent dat als je een Campusnet account hebt, je gebruik kan maken van de Wifi.

The Hangout
Het sportcafé van Sportcentrum VU heet The Hangout. Hier kan je terecht voor een drankje en een snack. 
Er is een open wifi, dus je kan er ook rustig werken of studeren. Iedere tweede dinsdag van de maand wordt een pubquiz gehouden. Kijk voor de data van de pubquiz op de Facebook-pagina van Sportcentrum VU.

Pick up point
Printenbind.nl logo

Locatie Uilenstede fungeert voor www.printenbind.nl als pickup point. Dit betekent het volgende: is je printbestelling voor 13.00 uur online geplaatst dan ligt je scriptie/reader/poster/flyer/printwerk dezelfde dag al vanaf 17.00 uur klaar bij de receptie van jouw favoriete sportcentrum. Printenbind.nl print niet alleen in hoge kwaliteit, maar ook snel en goedkoop. Met Sportcentrum VU als nieuwe "pick-up" locatie kunnen we je scriptie dus binnen vier uur leveren!
 
Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Middelbare scholieren (16-18 jaar) kunnen bij ons terecht op locatie Uilenstede met een Sport & Cultuurkaart.
Zij betalen €15 per maand voor onbeperkt sport en cultuur. De Sport & Cultuurkaart is een initiatief van het Sportbedrijf Amstelveen en is bedoeld om kinderen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met een breed aanbod aan activiteiten. Kijk op de website: www.sportencultuurkaartamstelveen.nl