Fysio- en manueeltherapie

Heeft u klachten die een belemmering vormen bij het sporten, uw werk of bij andere dagelijkse bezigheden? Wilt u weten hoe u op een verantwoorde manier kunt sporten? Is sporten zinvol om arbeidsgerelateerde klachten te voorkomen? Is een periode van rust voldoende of denkt u professionele begeleiding nodig te hebben om van uw tennisarm of arbeidsgerelateerde klachten af te komen?

Bij fysiofysiek van Sido Vleer, Jesse Balsem en Femke Smorenburg (fysiotherapeuten bij Sportcentrum VU) kunt u terecht voor bovengenoemde of andere vragen, met klachten of specifieke blessures. Tijdens de eerste behandeling brengen wij door middel van een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek uw klachten in kaart. Afhankelijk van uw klachten zal samen met u worden gekeken of fysiotherapie geïndiceerd is en wat de best passende therapie voor het behandelen van uw klacht zou zijn.Op alle locaties lenen de fitness en behandelruimtes zich uitstekend voor fysiotherapie op maat.Fysiofysiek is toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor studenten of medewerkers van de VU.

Kosten en vergoeding
Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat het (bij de meeste verzekeraars) niet meer nodig is om een verwijzing bij uw huisarts te verkrijgen. Of het behandelingstraject geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering, hangt af van de manier waarop u (aanvullend) verzekerd bent. Dit kunt u nagaan in uw polis of informeer ernaar bij uw zorgverzekering.

Meer informatie is te vinden op www.fysiofysiek.nl. Voor een afspraak, bel Sido (06 19 17 85 95), Jesse (06 41375038) of Femke (06 46596449).

Health and Performance