Diëtetiek

Mijn naam is Wendy Blom en ik ben (sport)diëtist bij Sportcentrum VU op de locatie Uilenstede. Ik ben sinds 2007 werkzaam als diëtist in de gezondheidszorg. Mijn werk is mijn passie en ik begeleid je op een persoonlijke, open, positieve en professionele manier. Naast persoonlijke begeleiding geef ik ook groepsvoorlichting en cursussen zoals Slim & Fit.
 
Balans in voeding
Als diëtist beantwoord ik graag al je vragen over voeding en ondersteun en begeleid ik je om de balans in voeding (en je leven) terug te vinden. Mijn uitgangspunt is gezonde voeding.  Geen standaard dieet, want er is niet één dieet dat voor iedereen werkt. Ik stel een persoonlijk advies op dat bij je past zodat het ook op de lange termijn resultaat geeft. Samen werken wij aan je doel.  
 
Voor wie?
Je kan bij mij terecht als je:
  * een aantal kilo’s wil afvallen en een permanente oplossing zoekt;
  * aan (top)sport doet en met je voeding het verschil wil maken;
  * je in aanmerking komt voor een maagverkleining;
  * diabetes (suikerziekte) hebt en wil weten wat je beter wel en niet kan eten;
  * een verhoogd cholesterolgehalte en/of hoge bloeddruk hebt en wil weten hoe je deze omlaag kan brengen;
  * maag- of darmklachten hebt en deze wil verminderen door je voedingspatroon aan te passen;
  * jezelf te mager vindt en graag een paar kilo’s wil aankomen;
  * wil weten wat gezonde voeding voor jezelf en je familie (bijvoorbeeld de kinderen) inhoudt;
  * vegetarisch of veganistisch eet en wil weten of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt;
  * osteoporose hebt en je botten zo sterk mogelijk wil houden.
 
Gratis informatieconsult
Kom eens langs voor een vrijblijvend en gratis informatieconsult. Tijdens dit gesprek kunnen wij kennismaken, je doel bespreken en vertel ik je over wat ik voor je kan betekenen.  
  
Als je op medische indicatie komt, wordt de dieetbegeleiding vergoed door de verzekering. Hiervoor is soms een een verwijzing van de huisarts nodig. Zie hier voor meer info.
Per kalenderjaar wordt vanuit de basisverzekering drie uur vergoed, dit komt neer op ongeveer vijf consulten (incl. uitwerktijd). Verdere begeleiding kan vergoed worden vanuit sommige aanvullende verzekeringen, controleer hiervoor de polisvoorwaarden van je verzekeraar. 
 
Contact    
Ik ben op de donderdagmiddag, donderdagavond en de zaterdag (om de week) bij Sportcentrum VU in Amstelveen. Je kan mij bereiken via info@dietistenpraktijkwendi.nl en 06-43005376. Laat gerust een bericht achter op mijn voicemail, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Kijk ook eens op mijn websitewww.dietistenpraktijkWenDi.nl voor meer informatie. 

Wanneer je om medische redenen niet naar mijn spreekuur op één van de locaties kan komen, kan ik op huisbezoek komen.

Health and Performance