Over ons & contactgegevens

Universitair Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang.
Universitair Sportcentrum VU is vanwege de binding met de Vrije Universiteit een plek waar natuurlijk veel VU-studenten en VU-medewerkers sporten. Maar een groot deel van ons ledenbestand bestaat ook uit mensen die geen directe binding hebben met de universiteit.
 
Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan bij ons de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier ook toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die 2 keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op olympisch goud in 2020. Onze docenten begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is en dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend is.
 
Momenteel bieden wij meer dan 30 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Het sportcentrum is in 2016 uitgebreid van 2.900m2 naar ruim 6.200m2 met een nieuwe fitnesszaal, vechtsportzone, nieuwe studio's en een Health & Performance Store. Maar ondanks die groei vinden we het belangrijk dat het echte clubgevoel blijft bestaan, een ultramodern en multifunctioneel maar tegelijkertijd sociaal en gezellig sportcentrum waar nieuwe kampioenen geboren worden en onvergetelijke ervaringen worden gerealiseerd.   
  
Contactgegevens

Universitair Sportcentrum VU       
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen
T. 020 598 50 90
E. info@sportcentrumvu.nl
I. www.sportcentrumvu.nl

Medewerkers algemeen
Jan Snellen, directeur
Marjolein Sno, PR en communicatie en volleybaltrainer
Leo Barlag, financiën
Michael Arentsen, teamleider front-office en contactpersoon verenigingen
Wouter Kropman, projectmanager

Sport coördinatoren
Jolanda Seijger, manager fitness, groepslessen en vechtsporten
Marielle Spekreijse, coördinatie begeleidingstrajecten en tennisprogramma
Sunny Schippers, coördinatie zaalvoetbal en looptraining
Kees de Vrij, coördinatie schaatsen en wielrennen

Tips, opmerkingen en klachten

Dagelijks spannen we ons als team in om het sporten bij Sportcentrum VU tot een onvergetelijke ervaring te maken. Heb je tips, opmerkingen of een klacht, spreek ons dan persoonlijk aan. Mede dankzij jouw input kunnen we het sportcentrum nóg beter maken. Wil je liever online iets met ons delen? Gebruik dan onderstaand formulier en vul het zo volledig mogelijk in. Elke tip, opmerking of klacht wordt in behandeling genomen en uiteraard ontvang je van ons een inhoudelijke reactie.

Formulier voor tips, opmerkingen en klachten

Anti doping statement         
Het Universitair Sportcentrum VU is tegen het gebruik van doping. Het gebruik van doping brengt ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Wij zijn van mening dat je met wilskracht, doorzettingsvermogen en geloof in eigen mogelijkheden heel goed je persoonlijke doelen zonder doping kunt verwezenlijken. Kijk voor meer informatie op de website van de Dopingautoriteit: www.eigenkracht.nl.   

True Winners presteren 100% Dope Free. Ben jij ook een True Winner? Teken hier het 100% dope free statement: www.dopefree.nl   
Het anti doping statement wordt gesteund en gedeeld door de universitaire sportcentra van:
   
Radboud Universiteit Nijmegen 
Technische Universiteit Delft 
Universiteit Maastricht 
Wageningen Universiteit & Researchcentrum 
Technische Universiteit Eindhoven 
Erasmus Universiteit Rotterdam 
Universiteit Twente 
Rijksuniversiteit Groningen/Hanzehogeschool Groningen 
Vrije Universiteit Amsterdam 
Universiteit van Amsterdam 
Tilburg University 
Universiteit Utrecht 
Universiteit Leiden 

scheidingslijn.jpg